Onze massage beleving

Bij aankomst word je begroet met een warme glimlach en een verfrissend drankje. Je krijgt de gelegenheid om je om te kleden in alle privacy terwijl de serene omgeving en zachte achtergrondmuziek je uitnodigen om te ontspannen.

Je ligt op een comfortabele massagetafel, omhuld door zachte handdoeken. De massagetherapeut begint met holdings om je op je gemak te laten voelen gevolgd door strijkbewegingen om je spieren op te warmen.

Speciaal essentiële oliën worden verwarmd om de massage-ervaring te verrijken. Lavendel voor diepe ontspanning, eucalyptus voor verfrissing of een op maat gemaakte blend om precies aan jouw behoeften te voldoen.

De massage concentreert zich op het verlichten van spanning in de belangrijkste stressgebieden zoals de nek, schouders, rug en benen. Met behulp van lange, vloeiende bewegingen en knedende technieken worden gespannen spieren langzaam en zorgvuldig losgemaakt. De druk wordt aangepast aan jouw comfortniveau, waardoor een perfecte balans tussen ontspanning en effectieve spierontspanning wordt bereikt

Na de massage krijg je de tijd om rustig bij te komen, met een glas water of kruidenthee om gehydrateerd te blijven. Je voelt je verfrist, verjongd en volledig ontspannen, klaar om de wereld weer tegemoet te treden met nieuwe energie en een helder hoofd.

Relaxerende massage


Beleef een moment van pure verwennerij met onze ontspanningsmassage en geef jezelf de rust en aandacht die je verdient.

Geef je over aan de zachte handen en laat de stress van je afglijden.

Het doel is om de doorbloeding en het immuunsysteem te stimuleren, spierspanning te verzachten en de ontspanning te bevorderen.

Zorgmassage


Een zachte aanrakingstechniek die lichaam en geest weer in evenwicht brengt. 

Deze techniek, waarbij geen druk wordt uitgeoefend, is speciaal ontwikkeld om pijn en zorgen te verlichten bij mensen met een zorgbehoefte. 

Het is effectief voor aandoeningen zoals fibromyalgie, het chronisch vermoeidheidssyndroom, chronische gewrichtspijn, ALS, migraine, burn-out, angst, depressie en stress. 

Online boeken

Boeken kan online via onderstaande knop en u ontvangt een bevestiging via mail.


Of via sms op het nummer 0486/36 29 33 

Cadeaubon


Een bon voor een ontspannende massage is altijd een goed idee.